Tangsmør med chili

Til helgens skalldyrbord laget jeg ett par pølser med tangsmør. En med trøffeltang og chili 🌶 og en med sukkertare og hvitløk. 🧄

Smøret slo veldig godt ann blandt gjestene så dette skal gjentas allerede til uka! Superenkelt og lage i en fei og hever smaken av maten til et nytt nivå. Passer veldig godt på loffskiva med rekene, eller til gratinering av f,eks sjøkreps og kongekrabbe. 🦐🦞🦀

Skal testes på hvalbiff neste gang! 😋

Du finner oppskriftene på begge typene i menyen under «oppskrifter» ❤️

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: