Skalldyrbord og bursdag

Lørdagen ble tilbragt på kjøkkenet store deler av dagen. Mannen har bursdag i dag. Så lørdag feiret vi dagen med noen gode venner og et skalldyrbord ala meg!

På menyen stod det:

Østers naturell, kamskjell ceviche, marinerte reker, gratinerte sjøkreps og kongekrabbe. Alt med loff og egenkomponert tangsmør i to varianter. I tillegg til godt smør, aioli, chili aioli, majones og sitron/lime. Oppskrifter på samtlige kommer etterhvert og vil bli linket i dette innlegget.

Østers
Kamskjell ceviche
Marinerte reker
Gratinerte sjøkreps
Kongekrabbe
Tangsmør

Kvelden var vellykket og gjestene mette og fornøyde. Slikt liker jeg! 😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s