Har du prøvd og marinere rekene til rekesmørbrødet? Supergodt og kjempeenkelt! 🦐🦐🦐

Til 4 personer trenger du:
🦐1,5kg ferske reker(fryst går også)
🦐1/2 rød chili
🦐2 lime
🦐1 appelsin
🦐1 sitron
🦐1bunt gressløk
🦐2 vårløk
🦐1 bunt bladpersille
🦐1/2 Spisspaprika
🦐1 hvitløksfedd
🦐Pepper, sukker og en god olivenolje.
Lag marinaden først. Vask sitrusfruktene og riv skallet på et rivjern. Skvis saften ut av dem. Hakk opp resten av grønnsakene i små biter. Hakk opp urtene. Bland alt og tilsett 3-4ss olivenolje. Smak til med pepper og sukker. Sett til sides mens du renser rekene.
Når rekene er renset blander du marinaden med dem og setter det hele kaldt. Gjerne ett døgn i forveien slik at smakene får trekt skikkelig inn.
Serveres på godt brød/loff med tangsmør og en liten dæsj majones.
