Veronica er kvinnen bak merkevaren Fesk-kjerringa og gründer av Opsahl sjømat. Født i 1988 og oppvokst i Bodø med aner fra Gildeskål.
Veronica er en ekte seafoodie og har alltid elsket sjømat og livet i havet. Sjømat er mer enn bare fisk, og det ønsker hun å formidle via sine kanaler i SoMe. Som sjømathandler ut til kunden og ved og tilby bærekraftig, håndhøstet tang og tare fra kysten av Salten til private og HoReCa markedet.
Veronica har jobbet med sjømat siden 2012 og er praktisk talt vokst opp i fjæra. Med skalldyr på farssiden og fiske på morssiden har interessen alltid vært der, men det var i 2018 Instagram kontoen “Fesk-kjerringa” ble til og Veronica’s sjømat reise virkelig startet.
Siden den gang har hun tatt fagbrev som sjømathandler, kurs i sjømathygiene, deltatt på kvalifisering til NM i Sjømathandlerfaget, arrangert tangsafarier, deltatt på konkurranser, utviklet oppskrifter, holdt fileteringskurs og lært andre om bruk av hele fisken.
Veronica er også gift med mannen i sitt liv og har to små barn. I tillegg studerer hun ved Nordland Fagskole – “Bærekraftige Matopplevelser”