Salten matfestival

Denne helga var jeg så heldig og få være med på Salten mat’s matfestival på Fauske, med egen stand! Kanskje festivalens minste, men akkurat passe der og da! 😁

Der fikk jeg frontet Fesk kjerringa og mitt eget Tang og Taresalt.

Jeg fikk også sneket meg med på en filet skjærekonkurranse som Salten Aqua arrangerte. Der fikk jeg konkurrere mot andre sjømatengasjerte mennesker. Havnet på en 3’de plass av totalt 5 deltakere. Godt fornøyd med det, med tanke på at 1 og 2 jobber med laks til daglig😄

Foto: Salten Aqua
Foto: Salten Aqua

Ellers tittet jeg innom alle de andre standene og hadde det nokså fint☺️ Håper på flere stands etterhvert, men nå må jeg få landet litt etter helgen, tatt en vareopptelling og produsere opp mer.

Takk til Hege Ruud og Salten Mat som inviterte meg med!

Dag 1
Klippfisksnitt
Strimlet elg
Hadde med meg Luna som hjelp og selskap

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: