Opsahl sjømat 1år!

Tenk, 1 helt år er gått siden oppstarten av Opsahl sjømat (enkeltmannsforetaket som står bak Fesk-kjerringa). 🎉

Fesk-kjerringa kontoen derimot har eksistert lengre, men det var for litt over ett år siden jeg bestemte meg for og ta steget videre og starte så smått for meg selv. Både som sjømatinfluencer og primærprodusent av tang og tareprodukter, håndhøstet fra kysten av Salten.

Mye er oppnådd og enda mer gjenstår. Jeg vil finpusse enda mer på produktene, jobbe mer målrettet mot flere samarbeid (både med salg av egne produkter og tjenester i tillegg som influencer) men det krever sitt når man drifter i hovedsak alene og i tillegg er ekstremt introvert😅

Skulle ha hatt en mentor, noen frivillige? 😁😅

Uansett. Ett år er gått og jeg tar fatt på neste år med godt mot! Jeg lærer mens jeg gjør. Ikke alt går helt på skinner bestandig og enkelte ting kunne nok ha vært gjort annerledes, men jeg er stolt av det jeg har fått til, til nå. ☺️

Jeg er evig takknemlig for alle følgere, nye bekjentskaper, samarbeidspartnere, lokale aktører, venner og familie som har støttet meg på hver sitt vis.

Tusen takk! 🥰

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: