Salten matfestival og filetskjærekonkurranse

I tradisjon tro holdt @saltenaqua en filetskjærekonkurranse på Salten Matfestival den 23-24.september.

📸 – Lånt av Salten Mat

I år var vi 5 stykker som deltok. Fjorårets vinner Victoria Solbakk fra Wenberg fiskeoppdrett, Fauskes ordfører Marlen Rendall Berg, Johnny Løkås fra Salten salmon og Oliver fra Orlando bar og grill. I tillegg til meg selv.

I år var det gjevnt nivå og ordfører Marlen viste seg og være et naturtalent, men det var Victoria og meg selv som gikk av med en delt 1.plass 🥇🥇

Skikkelig morsomt og få være del av 😁😋

I tillegg stilte jeg med egen stand i år også, med tang og tare produktene mine. Morsomt at det er gjengangere som kommer innom de ulike festivalene for og kjøpe mine produkter. Takk til alle som handlet hos meg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s