Du trenger:

- Steinbitfilet ca 100gram pr pers
- Salt, pepper og matolje.
- Champignon
- Paprika(gjerne ulike farger)
- Cherrytomater
- Purreløk
- Rødløk
- 1 fedd hvitløk
- Godt smør
- Fersk Timian(tørket går også bra)
- Soyasaus
- Aluminiumsform
Slik gjør du:
- Smør aluformen med olje.
- Legg steinbitfiletene i formen før du krydrer med salt, pepper og finhakket timian.
- Så tar du champignon som du deler opp og blander med salt, pepper og olje.
- Del opp de andre grønnsakene i passe biter og fordel dem og soppen over fisken i aluformen.
- Sprinkle litt olje og soyasaus over fisken og grønnsakene.

Stekes på varmluft i 20-25min. Serveres med ønsket tilbehør eller spises slik den er.
Denne oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Saltenfisk