Steinbit i form

Du trenger:

  • Steinbitfilet ca 100gram pr pers
  • Salt, pepper og matolje.
  • Champignon
  • Paprika(gjerne ulike farger)
  • Cherrytomater
  • Purreløk
  • Rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • Godt smør
  • Fersk Timian(tørket går også bra)
  • Soyasaus
  • Aluminiumsform

Slik gjør du:

  • Smør aluformen med olje.
  • Legg steinbitfiletene i formen før du krydrer med salt, pepper og finhakket timian.
  • Så tar du champignon som du deler opp og blander med salt, pepper og olje.
  • Del opp de andre grønnsakene i passe biter og fordel dem og soppen over fisken i aluformen.
  • Sprinkle litt olje og soyasaus over fisken og grønnsakene.

Stekes på varmluft i 20-25min. Serveres med ønsket tilbehør eller spises slik den er.

Denne oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Saltenfisk

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: