På tur i fjæra

I dag kjørte vi en tur til Sandhornøy for og besøke bestemoren min. Mens vi var der tok vi oss en tur i fjæra. Den samme fjæra som jeg omtrent er oppvokst i. Den samme fjæra som jeg har brukt utallige timer i, på leting etter tangsprell, breiflabb yngel, «killedyr», strandkrabber og alt det andre som lever der. Jeg husker enda spenningen hver gang jeg gikk ned dit. For hva kunne ha blitt skylt opp ved forrige flo? Det er like spennende nå og jeg håper barna mine får samme gleden fremover.

Naustet t han far(nærmest)

Jeg vet iallefall at de koste seg masse i dag! For da fant vi to fine tangsprell, mange strandkrabber og masse «killedyr» bare se selv ☺️

Viktig og dele på krabbebøtta
Se!
Viktig og passe på fangsten sin
To store fine tangsprell!
Tangsprell – Pholis gunnelus
Elias 2,5år studerer fangsten sin. Fremtidig fisker?
Strandkrabbe
«Æ vil slæpp de ut» og slik gjorde han ☺️

Drømmen er et eget sted med naust og båt. En gang.. 😊

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: