Kremet pasta med torsk

Her har dere en kjapp oppskrift på deilig kremet pasta med stekt torsk. Begge barna mine slukte denne! ✨

Du trenger til 4 porsjoner:

  • 350gram tagliatelle
  • 1/2ts tangsalt(vanlig går og bra) og litt pepper
  • 1/2pk frosne erter
  • 400gram torskefilet
  • Smør til steking

Fløtesaus

  • 3dl kremfløte
  • Salt og pepper
  • Sitron
  • 100gram revet ost etter eget ønske(norveiga og parmesan brukte vi)
  • Fersk persille
  • Sitronsaft
  • 2 fedd hvitløk
  • Tørket steinsopp(kan sløyfes)

Slik gjør du:

Begynn med pastaen. Tilbered den etter produsentens måte. Gjerne bruk tangsalt i kokevannet.

Sausen lager du mens pastaen koker. Fres hvitløken i pannen, kok opp opp fløten med hvitløken. Tilsett osten, kok opp igjen. Ha i finhakket persille og smak til med salt, pepper, litt finknust tørket steinsopp og sitron. Bland sausen med den ferdige pastaen.

Fisken saltes og pepres, før den stekes i godt smør til den er gyllen og gjennomstekt.

Torskefilet saltet med tangsalt

Serveres med en skvis sitron og en kvast persille ✨

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: