Her har dere en kjapp oppskrift på deilig kremet pasta med stekt torsk. Begge barna mine slukte denne! ✨

Du trenger til 4 porsjoner:
- 350gram tagliatelle
- 1/2ts tangsalt(vanlig går og bra) og litt pepper
- 1/2pk frosne erter
- 400gram torskefilet
- Smør til steking
Fløtesaus
- 3dl kremfløte
- Salt og pepper
- Sitron
- 100gram revet ost etter eget ønske(norveiga og parmesan brukte vi)
- Fersk persille
- Sitronsaft
- 2 fedd hvitløk
- Tørket steinsopp(kan sløyfes)

Slik gjør du:
Begynn med pastaen. Tilbered den etter produsentens måte. Gjerne bruk tangsalt i kokevannet.
Sausen lager du mens pastaen koker. Fres hvitløken i pannen, kok opp opp fløten med hvitløken. Tilsett osten, kok opp igjen. Ha i finhakket persille og smak til med salt, pepper, litt finknust tørket steinsopp og sitron. Bland sausen med den ferdige pastaen.
Fisken saltes og pepres, før den stekes i godt smør til den er gyllen og gjennomstekt.

Serveres med en skvis sitron og en kvast persille ✨