Tangsafari – Inndyr Gildeskål

I samarbeid med Cecilia fra Heimsjyen. Arrangerer vi Tangsafari på Inndyr, Gildeskål. Søndag 23.April fra kl 1700-1930.

Vi møtes på parkeringsplassen til Salmon Center Gildeskål og vandrer videre utover mot Andklakken.

Der ser vi hva vi finner av tang, tare og andre spennende spiselige ting. Deltakerne vil få lære om de ulike tang og tare artene vi finner. Sesonger, bruksområder og det som måtte dukke opp av spørsmål.

Det vil bli smaksprøver og bålkaffe. Deltakerne får også tilsendt pr mail, oppsummering av turen og oppskrifter relatert til det vi finner.

Det vil også bli mulighet for kjøp av boken “Noriko – på eventyr i tangen” og Fesk-kjerringa’s egne tang og tare produkter.

Ønsker du og delta?
Send mail til fesk-kjerringa@hotmail.com og merk med «Tangsafari Inndyr» Navn og mobilnummer, innen fredag 21. April. Barn under 10år er gratis ifølge med en betalende voksen. Påmeldingsavgift 650,- (Bindende påmelding.)

Kle deg etter vær og vind (gode sko!) og gjerne ta med et sankenett(soppnett/vaskenett og en saks/kniv. Turen skjer på eget ansvar. Forbehold om vær og vind.

Bli med du også!

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: