Kurs – Mat i fjæra

Er du nyskjerrig på hva som finnes av spiselige ting i havet og fjæra? Bli med Veronica fra Fesk-kjerringa på en liten oppdagelsesferd i fjæra da vell! Der vil du få være med og utforske fjæra i Ausvika. Lære om de ulike tingene vi finner, få smaksprøver på tang og tare og ny kunnskap om livet i fjæra.

Bli med du også!
Send mail til fesk-kjerringa@hotmail.com med navn og mobilnummer, merk mailen med “Mat i fjæra” Barn under år deltar gratis i følge med en betalende voksen. 550,- i påmeldingsavgift, bindene påmelding.

Det vil også være mulighet for kjøp av boken “Noriko – På eventyr i tangen” og Fesk-kjerringa’s egne tang og tare produkter.

Ha på deg klær og sko etter vær og vind. Deltakelse på eget ansvar.

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: