Taco torsdag!

Laksetaco! 🌮🐟
Tacoen må ikke bestå av kjøtt, den er minst like god med fisk. Laks og ørret er en slager, men du kan også bruke hvit fisk som sei, torsk, lange eller lysing.

Du lager tacoen på akkurat samme vis som før, men det kan være greit og marinere fisken i tacokrydderet 10min før steking. Slik at smakene får trekt godt inn.

Det gjør du ved og skjære fisken i passelige terninger. Tilsett litt nøytral olje. Tacokrydder og en skvis lime for ekstra syrlighet. Masser inn krydderet og la stå mens du fikser de andre ingrediensene du bruker på din taco. Stekes som vanlig.

Så enkelt!

Lager du taco med fisk?

Taco med laks

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: