Havregrøt med tare(søl)

Frokost med tare?

Viste du at du kan bruke tørket søl på grøten din? Alene smaker den litt som røkt tørrfisk, men når du har den med noe annet tilpasser smaken seg på et finurlig vis til og passe godt sammen med smakene som allerede er der. Eller kalt umami på godt japansk😆

Inspirert av @kennyskjokken ble det havregrøt med epler, kanel, sukker og tørket søl på småfiskene i går kveld. De likte det så godt at restene blir lunsj i dag. Finfin måte og inkludere tare i kosten på. 😄

Har du lyst til og prøve tørket søl?

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: