Forhandler av boken Noriko

Endelig kan jeg dele med dere! Jeg har blitt forhandler av boken Noriko på eventyr i tangen! Boken om tang & tare for barn (og voksne) Selen Noriko forteller på et morsomt og lærerikt vis om de ulike tang og tare artene.

“Sammen med Noriko kan du her få kunnskap om tang og tare på mange morsomme måter, alene eller flere sammen.” – Ting med tang

Har du lyst til og lære om tang og tare på tangsafari med meg eller lese om Noriko? Send meg en e-mail på fesk-kjerringa@hotmail.com ☺️ Jeg blir også og ta med boken på ulike stands og markeder, i tillegg til at den vil være mulig og få kjøpt boken i forbindelse med tangsafari og kurs.

Takk til Ting med tang som har fått denne flotte boken oversatt til norsk 😁

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: