Varmrøkt makrell er perfekt sommermat ☀️ I forrigår ble det varmrøkt makrell på grillen. Til første forsøk og være ble det veldig bra! Til og med mannen spiste det og han liker egentlig ikke makrell. Resten skal vakumeres og fryses i porsjonspakker. Fint pålegg fremover mot høsten eller server den lun med nypotet, agurksalat, rømme og godt smør.
En ny verden åpnet seg, så nå skal det røykes sjømat! 😁
Tørrsaltes 1-2døgn, før den vannes ut 1-2timerKrydres så med peppermixMakrellen ble røkt i grillen med bøkeflisFerdig resultat etter 30min.
30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.
View more posts