Varmrøkt makrell på grillen!

Varmrøkt makrell er perfekt sommermat ☀️
I forrigår ble det varmrøkt makrell på grillen. Til første forsøk og være ble det veldig bra! Til og med mannen spiste det og han liker egentlig ikke makrell. Resten skal vakumeres og fryses i porsjonspakker. Fint pålegg fremover mot høsten eller server den lun med nypotet, agurksalat, rømme og godt smør.

En ny verden åpnet seg, så nå skal det røykes sjømat! 😁

Tørrsaltes 1-2døgn, før den vannes ut 1-2timer
Krydres så med peppermix
Makrellen ble røkt i grillen med bøkeflis
Ferdig resultat etter 30min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s