Tørket søl (palmaria palmata)

Tørket søl er superenkelt å lage. Du må bare sanke litt.

Rense den for rusk og rask. Tørke den på lav varme (40-45grader) eller ute i sola som de gjorde før i tiden.

Knuse den ned i hurtigmikser eller morter og pakkes på et dekorativt glass. For denne fortjener og skinne på kjøkkenet! Jeg har en krukke stående og den må fylles på rett som det er.

Reklame // Jeg selger tørket søl dersom du ikke ønsker å sanke selv. Håndsanket ved kysten av Salten.

Published by V.F.O

30åring med aner fra Gildeskål, bosatt i Bodø med mann og barn. Oppvokst i fjæra og jobber for tiden som sjømathandler. Ønsker og inspirere, motivere og vise at sjømat trenger ikke være vanskelig eller kun fisk og skalldyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: